Kawasaki Ninja ZX-6R 2007

7.2 Totale Score
Kawasaki Ninja ZX-6R 2007 motoren reviews

Kawasaki Ninja ZX-6R 2007 motoren reviews

Kawasaki Ninja ZX-6R 2007
7.2 Totale Score
1 reviews
Jouw review toevoegen
Gewicht
7
Snelheid
8
Koppel
6
Comfort
8
Verbruik
6
Design
10
Onderhoud
8
Prijs
5
1 Review
 1. Beantwoorden
  MotoGinji 22 december 2017 om 14:51
  3.6
  Gewicht
  70
  Snelheid
  80
  Koppel
  60
  Comfort
  80
  Verbruik
  60
  Design
  100
  Onderhoud
  80
  Prijs
  50

  Mijn eerste motor, En naar mijn mening een hele goede beginnersmotor, stapvoets of woonerven rijden is een beetje twitchy, maar zeker te doen. Redelijk naar voren leunende zithouding. Het is een beetje zoeken naar de goede houding maar als je die eenmaal hebt zeer comfortabel. Power begint pas na 9k touren te komen, daaronder is hij redelijk mak. (vandaar als starters motor zeker een goede optie) Als je naar iets meer power zoekt misschien is de 2006 636 een iets betere optie.
  Hij weegt met een volle tank rond de 200kg, met beide benen sta ik op me tenen en met 1 been kan ik platvoets staan. Goed te handelen ook met langzame manouvres (een U bocht is wat lastiger vanwegen de lage stuur die tegen de bodywerk aankomt) Met een volle tank kan ik ong 220km rijden op snelweg en 180 ofzo in stad of wanneer ik de gas lekker opentrek.

  Bij de accu komen is wel een drama. Je moet heel wat eraf schroeven, ook met olie/koelvloeistof vervangen. Buddy seat heeft bijna geen ruimte. Ik heb er mijn remschijfslot kunnen proppen, en er past letterlijk niks meer bij.

  + Voordelen: Hij ziet er goed uit vanuit elke hoek, lekker power en goed te handelen. Perfecte motor voor iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald of een cc classe hoger wilt.
  - Nadelen: Geen problemen gehad tot nu toe. Rij al anderhalf jaar met deze motor en er is niet echt iets wat aan mij knaagt. Enige minpuntje wat ik kan voorstellen is met onderhoud steeds die bodywerk eraf en er weer aan schroeven.
  Behulpzaam(0) Niet behulpzaam(0)Je hebt deze review al reeds beoordeeld

Review Plaatsen

Jouw totale score