Over ons

Uit liefde en passie voor motoren, zijn wij begonnen met het review platform Motoren Reviews.nl om het aanschaffen van nieuwe of gebruikte motoren makkelijker te maken. Uitgebreide reviews geschreven over verschillende motoren zijn van sterke waarde voor elke motorrijder, die geïnteresseerd in het aanschaffen van een andere motor.

Ons bezig houden met motoren is al iets waar wij dagelijks van kunnen genieten. Om dan ook tegelijkertijd een oplossing te creëren voor motorrijders maakt het compleet. Een sterk review platform ontwikkelen is belangrijk, maar een review schrijven moet ook leuk zijn! Daarom willen wij ook terug geven. Leuke winacties, cadeau’s en meer!

Ons doel

Ons doel is om een sterk en uitgebreid review platform te creëren, die de komende jaren alleen maar zal groeien in waarde en bruikbaarheid voor motorrijders en geïnteresseerde. Motoren Reviews.nl moet een product zijn die door elke motorrijder gebruikt kan worden voor het aanschaffen van een nieuwe motor.

Uitgebreide reviews die vertellen hoe een motor is ervaren, of er vaak of geen problemen zijn voorgekomen en of deze bijvoorbeeld duur is in het onderhouden. Daarbij moet het een product voor motordealers worden om er voor te kunnen zorgen dat potentiële kopers beter vooraf geïnformeerd zijn over de motoren waarin ze geïnteresseerd zijn, en om het mogelijk te maken hun occasions te kunnen promoten bij de doelgroep door het middel van leuke indrukwekkende video’s en foto’s.

Nu is ons doel om samen met onze mede motorrijders onze website te vullen met uitgebreide reviews, en willen wij de motorrijders hier uiteraard wat voor terug geven. Veel verschillende winacties die wij zullen organiseren, waar motorrijders zelf cadeau’s kunnen uitkiezen of cadeau’s toegezonden krijgen.

Wij willen van elke motorrijder zijn mening over hun vorige of huidige motor weten, want deze is goud waard! Geschreven door motorrijders, gelezen door motorrijders!

Aprilia RSV4 RF 2016 motoren reviews
Harley-Davidson VRSCD NightRod 2006 motoren reviews
Dit was precies waar ik 2 jaar geleden na het behalen van mijn A2 rijbewijs naar opzoek was!
Annette (Yamaha MT-03 2007)

'Jouw mening is goud waard !'